Results 1 to 7 of 7

Thread: Video Input

  1. #1

    Video Input

    Can anyone tell if that could be an HDMI input above the VGA.
    Attached Images Attached Images  
    Wish I didn't know now what I didn't know then.
    Bob Seger

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    711
    Look like it. Can you try and get a clearer picture?
    Rollin' since '89. Complete C8

  3. #3
    Either HDMI or a Display Port.

    The shape looks more like a Display Port compared to any other port.
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by Scott C4/5; 11-18-2019 at 04:42 PM.

  4. #4
    Difficult to say since the photo comes up a little blurry on my phone, but that looks more like a USB port than HDMI. If you have USB and HDMI cables to test, try plugging them in and see if they work. If not? I wouldn't buy an HDMI cable blind without first finding one to test. What is the make and model (including processor) of the computer? We may be able to look up the specifications online to tell for sure.

  5. #5
    Thanks guys. It's a display port.
    Wish I didn't know now what I didn't know then.
    Bob Seger

  6. #6
    Quote Originally Posted by tvot View Post
    Can anyone tell if that could be an HDMI input above the VGA.
    It also looks like an older computer so it would not have hdmi.

    What are you trying to do because you can get a display port to hdmi cable cheap.

  7. #7
    Quote Originally Posted by RollinPositive View Post
    It also looks like an older computer so it would not have hdmi.

    What are you trying to do because you can get a display port to hdmi cable cheap.
    Thought of buying an old dell or hp to get back into online racing. Video card upgrade will not cut the mustard. I thought screw it and got the entry level Cyberpower desktop Merry Christmas to me!
    Wish I didn't know now what I didn't know then.
    Bob Seger

Similar Threads

  1. Need input
    By K-Man60 in forum Care
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2015, 05:25 AM
  2. anyone have this ecu? would like to have any input
    By Turbo Buick in forum Equipment
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2013, 11:31 PM
  3. New zra s2-need input please!!!
    By krshirk in forum Equipment
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2011, 07:51 PM
  4. Replies: 27
    Last Post: 05-28-2010, 11:36 PM
  5. HELP! NEED INPUT....
    By medic1 in forum Exercise & Recovery
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2005, 04:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •