Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Have trouble posting-testing

  1. #1
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664

    Have trouble posting-testing

    Have trouble posting-testing

  2. #2
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664
    It posted. 1st time in months. Keeps saying something about File Extensions & Java. Anyone know why it won't let me post?

  3. #3
    Senior Member willingtocope's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pleasant Hill Iowa
    Posts
    1,097
    What browser are you using? Are your java script extensions up to date?

  4. #4
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664
    Thanks. IE and I don't know what that is.

  5. #5
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664
    It posted. 1st time in months. Keeps saying something about File Extensions & Java. Anyone know why it won't let me post?

  6. #6
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664
    Every time I post something pops up on the bottom asking if I want to open or save. I click open & it asks what with. I clicked on te 1st thing in the list it gave me Adobe Reader. Then it said it couldn't open it. Now it won't give me another option. I don't know what to pick. Why is it asking this every time? What do I do? tia

  7. #7
    Senior Member Mona~on~wheels's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cleburne, Texas, USA
    Posts
    5,664
    Okay I see it's posting but I have to click out & come back to see it. Otherwise it just keeps saying "working" at the top.

  8. #8
    Senior Member willingtocope's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pleasant Hill Iowa
    Posts
    1,097
    If you're running anything other than IE 8 or IE 9, things will be a little wonky. Click on Help -> About to see which version.

  9. #9
    The "working" pop-up with stay there until the message is fully posted. If you click out of that page while it says "working", your post may not go through. Be patient. It can take a minute or two.

    (KLD)

  10. #10
    When posting on an android mobile device, the 'working' message never goes away. I have to let it hang, go do something else, like bake a ham...then check to see if it posted. I'm thinking that going back to chiseling on cave walls might be more efficient. ...off to bake another ham....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •