Results 1 to 2 of 2

Thread: Norton Ghost V15 Problem

  1. #1
    Senior Member mike's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Florence, Kentucky
    Posts
    885

    Norton Ghost V15 Problem

    I purchased a computer on line that has Norton V15 loaded. On previously versions of this software I have been able to do incremental backups, but cannot figure out how to do it on v15. Can't seem to find any info on the Norton website of this version.
    mike

  2. #2

Similar Threads

  1. Vista vs Norton conflict...
    By DIGGER in forum Computers
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2008, 07:22 PM
  2. Edward Norton broke his back.
    By lynnifer in forum Life
    Replies: 19
    Last Post: 08-23-2006, 07:26 PM
  3. norton system works 06 free to ug AR
    By metronycguy in forum Computers
    Replies: 0
    Last Post: 11-25-2005, 01:00 PM
  4. Norton Virus Scan Freezes Up
    By ChesBay in forum Computers
    Replies: 5
    Last Post: 08-18-2005, 10:01 PM
  5. Norton System Works 2005 Help
    By ~Patrick~ in forum Computers
    Replies: 2
    Last Post: 12-17-2004, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •