Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: How do you attach a photo to pm

  1. #11
    Senior Member Foolish Old's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Florida Keys
    Posts
    16,412
    This is what it looks like to me. Also, when I click the URL I get a new window, but no picture. I'm guessing it is a browser setting.
    Quote Originally Posted by quadvet View Post
    To put a picture in a PM, sometimes I'll upload it into my photo album in my profile, then it gets a image URL like this (from my album):

    [IMG] http://sci.rutgers.edu/forum/picture...pictureid=2509 [/IMG]

    Take out the spaces, and you have this:



    Home sweet home!

    All the best, hope that helps!
    Foolish

    "We have met the enemy and he is us."-POGO.

    "I have great faith in fools; self-confidence my friends call it."~Edgar Allan Poe

    "Dream big, you might never wake up!"- Snoop Dogg

  2. #12
    I can't see the pic either - and when I click the link it just shows as blank.

  3. #13
    Just back from a quick nap.
    So y'all don't see an image in post #3? Weird, works for me - and apparently Timaru ? Should work, like the link in rdf's post here says: http://sci.rutgers.edu/forum/showthr...ge#post1113412
    Quote Originally Posted by rdf View Post
    If it's an image and it's online, you can add it to your message via the insert image icon on the top of the PM text box. Just paste in the url.

  4. #14
    Senior Member rdf's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Someplace between Nowhere and Goodbye
    Posts
    12,972
    I see your pic in post #3 when I click on the link quadvet.
    Please donate a dollar a day at http://justadollarplease.org.
    Copy and paste this message to the bottom of your signature.

    Thanks!

  5. #15
    Only when you click on the link, but no pic in the window...weird, got me.

  6. #16
    Senior Member rdf's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Someplace between Nowhere and Goodbye
    Posts
    12,972
    Quote Originally Posted by quadvet View Post
    Only when you click on the link, but no pic in the window...weird, got me.
    I see your picture in the post, too.
    Please donate a dollar a day at http://justadollarplease.org.
    Copy and paste this message to the bottom of your signature.

    Thanks!

  7. #17
    Good, thought I was going nuts lol. Thanks rdf.

    Oh but what's with FO & TAM not seeing it ?

  8. #18
    Senior Member keps's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,355
    I can't see the picture in post 3, and clicking on the link brings up a blank page. I'm really curious now - please could someone tell me what the picture is?

  9. #19
    I have internet explorer 8, if that helps.

  10. #20
    Senior Member rdf's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Someplace between Nowhere and Goodbye
    Posts
    12,972
    Should be a setting under Tools/Internet Options/Advanced/(Content) to 'show pictures' or 'load pictures automatically.'

    If those are fine, then it's probably an ad blocking sw or security sw issue with whatever you have installed on your computer.
    Please donate a dollar a day at http://justadollarplease.org.
    Copy and paste this message to the bottom of your signature.

    Thanks!

Similar Threads

  1. attach keyboard to desk?
    By alan in forum Computers
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2007, 06:32 PM
  2. chair to attach to Motorcycle?
    By lowrider in forum Equipment
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2006, 03:55 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10-31-2005, 07:53 PM
  4. Is there a way to attach PowerPoint files?
    By Carl R in forum Announcements & Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2005, 05:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •